بازار زردآلو فروشی صادراتی ایران

بازار زردآلو فروشی را به پشتوانه تأمین تولیدات استاندارد از جای جای ایران با هدف بازاریابی صادراتی گسترش داده ایم و خودمان مستقیماً زردآلو صادر می کنیم و یا برای تاجران میوه فروش، زردآلو بارگیری می کنیم.
برای موفقیت در صادرات میوه جات، مراحل سالم سازی و سورتینگ مناسب هر میوه را باید انجام داد. زردآلو به نحوی سورت می شود که عاری از آفت، آلودگی و به صورت غربال شده در سایز یکسان باشد که تولیدات انبارهای میوه ما مشمول بسته بندی استاندارد است. میوه زردآلو حساس به برخی شرایط است که عبارتند از:

  • زردآلو در حالت طبیعی زودتر چروکیده شده و تازگی نخواهد داشت.
  • درخت زردآلو و میوه آن بدون مراقبت و یا کم کاری در پرورش، دچار بیماری و آفت زیاد خواهد شد.
  • برخی از زردآلوها، بافت نرم دارند که در جابجایی زیاد لهیده می شوند.
  • زردآلو برای بارگیری به شهرهای دور نیازمند هوای سرد است.

بازار زردآلودر هر بازار زردآلو از تمام انواع این میوه موجود نیست و در حقیقت حداکثر مقدار وزنی از برخی گروه زردآلوها در شهرهای خواستگاه اصلی کشت انبوه این میوه، برداشت می شود که این نام ها برای هر نوعی از خانواده زردآلوهایی که بیشتر تولید می شوند اختصاص دارد:

  • زردآلو خودورو
  • زردآلو از نوع کشت شده عسگرآباد
  • زردآلو به نام تبرزه
  • زردآلو تولید شده از نوع قوامی
  • زردآلو به نام جهانگیری
  • زردآلو شاملو
  • زردآلو از نوع شاهرودی
  • زردآلو تولید شده به نام اردوباد
  • زردآلو نوع فلکه ای

بازار زردآلو

بازار زردآلو درجه یک ارومیه

تمام فاکتورهای مرتبط با روند رشد درخت زردآلو در اقلیم شهر ارومیه وجود دارد و این شهر جزو شش خواستگاه اصلی تولید کننده زردآلو به شمار می آید. برای بازار زردآلو در ارومیه از روستاهای اطراف و باغات پراکنده شهر ارومیه، محموله هایی از زردآلوهای درجه یک به همراه گروه تولیدات مشمول کیفیت ضعیف تر ورود می کنند. شش استانی که سطح کشت و میزان تولید زردآلوی شان با برنامه ریزی های انجام شده بیشتر است عبارتند از:

  • از شمال غربی ایران دو استان آذربایجان شرقی و غربی
  • از مرکز ایران دو استان سمنان و تهران
  • از جنوب کشور دو استان یزد و فارس

بازار زردآلو

شرکت صادرات زردآلو و قیسی درجه یک

میزان صادرات زردآلو ایران که از آمارهای رسمی استخراج شده و نیز صادرات قیسی آن بسیار ناچیز است. اما ایران در کشت میوه زردآلو به نحوی عمل نموده که جزو سه کشوری رده بندی شده که بیشترین زردآلو در وسعت باغات چند ده شهر در اقلیم های مختلف کشورمان کشت می شود.
با استناد از آمار معتبر برای میوه زردآلو، رتبه ایران هم برای صادرات میوه تازه خوری زردآلو و نیز برای صادرات برگه و قیسی زردآلو در عدد یازدهم ثبت شده است.
بازار زردآلو

تولید انواع زردآلو در ایران

از خود میوه زردآلو و فرآورده های آن در تمام سال بهره برداری می شود که تولیدات برگرفته از این میوه عبارتند از:

  • قیسی زردآلو
  • محصول برگه زردآلو
  • فرآورده تبدیلی مثل مربا و مارمالاد
  • فرآورده ای به نام کمپوت و کنسانتره
  • محصول لواشک زردآلو و ترشک آن

در بازار زردآلو تازه خوری، تولیداتی برای صادرات آماده بارگیری است و همچنین فرآورده های این میوه هم به کشورها صادر می شوند.
بازار زردآلو

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما