تولید قیسی زردآلو با بسته بندی خرده فروشی

تولید قیسی زردآلو در ظروف و کارتن های یک کیلویی و نیز کمتر را برای بازار خرده فروشی خشکبار بسته بندی شده انجام می دهیم. برای آگاهی از اطلاعات محصولات، از طریق سایت قیسی زردآلو و با مشاوره تلفنی و حضوری در خدمت همکاران حوزه خشکبار هستیم.
متأسفانه برخی خریداران قیسی زردآلو بدون اطلاع از کیفیت با تصور ذهنی غلط در مورد قیمت ها اظهار نظر اشتباهی می کنند و نمی دانند که مراکزی برای تأمین قیسی زردآلو با اجرای تولید تخصصی تر محصول به عنوان تأمین کننده معتبر در بازار حضور دارند. پس کیفیت قیسی زردآلو را نمی توان بدون لمس فیزیکی و بدون خوردن آن متوجه شد که بهتر است در انتخاب مرکز تولید قیسی زردآلو دقت شود.
تولید قیسی زردآلو

تولید قیسی زردآلو مرغوب بسته بندی

تولید قیسی زردآلو خیلی هم راحت نیست و باید روند کار فرآروی با اجرای برخی نکات و پارامترها در زمان مناسب و با تجهیزات مجهز صنعت خشکبار صورت پذیرد. کیفیت قیسی زردآلو با در نظر داشتن این پارامترها قابل تفکیک است که می شود قیسی زردآلو مرغوب را چنین تشریح داد:

  • در تولید قیسی زردآلو از نوع مرغوب آن، زردآلوهای سالم و مناسب تر برای خشک کردن انتخاب می شود.
  • قیسی زردآلو مرغوب دارای رنگ شفاف زرد و نارنجی می باشد.
  • بافت قیسی خشک شده از زردآلوی مرغوب، شیره دار و طعم لذت بخش دارد.
  • قیسی زردآلو درجه یک با مقدار گوگرد استاندارد مرتبط با صنعت خشکبار تولید می شود.
  • روند تولید قیسی زردآلو با بالاترین کیفیت، از نظر درصد رطوبت و خشکی استاندارد سازی می شود.
  • بوی ناخوشایند گوگرد و طعم تلخ در تولید قیسی زردآلو مرغوب وجود نخواهد داشت.
  • شیوه نامه بهداشت صنعت خشکبار در بسته بندی قیسی زردآلو مرغوب رعایت می شود.

تولید قیسی زردآلو

خرید قیسی زردآلو خشک دودی

قیسی زردآلو برخی از تأمین کنندگان با مشکل رطوبت زیاد مواجه است که در قبال خرید این مدل قیسی باید بدانید که در مدت زمان کوتاهی، رنگ قیسی کدر و تیره شده و ممکن هست کپک زده شود و همچنین محصول از نظر میکروبیولوژیکی در حد مرغوبیت تأیید شده نخواهد بود. مشخصات قیسی زردآلو دودی نامرغوب و بی کیفیت چنین است:

  • زردآلوهای کال و لکه دار با سایز ریز، در تولید قیسی زردآلو بی کیفیت استفاده می شود.
  • تیره گی و رنگ کدر گوشته و بافت قیسی زردآلو نامرغوب مشهود است.
  • طعم قیسی زردآلو درجه دو دارای کمی تلخی خواهد بود.
  • بوی گوگرد اذیت کننده قیسی زردآلو بی کیفیت قابل استشمام است.
  • قیسی زردآلو درجه دو دارای بافتی نرم و خیلی نرم می باشد که در واقع رطوبت اضافی در تولید قیسی زردآلو بی کیفیت مرتفع نشده است.
  • قیسی زردآلو دودی بی کیفیت در بسته بندی نامتعارف نگهداری می شود که سلامت محصول به خطر می افتد.

برای بازار خرده فروشی قیسی زردآلو، از بهترین تولیدات سالم با بسته بندی بهداشتی بدون داشتن مشکل و ایراد کیفی، تأمین می نماییم.
تولید قیسی زردآلو

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما