قیمت خرید قیسی طلایی زردآلو نصیری

قیمت خرید قیسی عمل آمده از زردآلوی نصیری در صدر لیست اعلام شده دارای عدد مشخصی می باشد که این محصول ویژگی طلایی رنگ بودن را دارد و بی شک جزو خوشمزه ترین ها بوده و پسند بیشتری دارد.
برای اینکه بتوانیم قیصی زردآلو را به عنوان خشکباری استاندارد سازی شده دارای کیفیت ممتاز تولید کننده باشیم، از این مراحل در اجرای فرآوری زردآلو خشک بهره برداری می کنیم که توضیح روند فرآوری چنین است:

  • غربال کردن قیصی از بابت جدا کردن ریز و درشت آن
  • گندزدایی گرد و خاک و شن گیری محموله قیسی زردآلو
  • شستشو دادن اولیه و نهایی برای میکروب زدایی
  • گوگردزنی در اتاق مخصوص برای تولیدات نوع گوگردی
  • بسته بندی تولیدات فله و دستچین شده در کارتن و ظرف پلاستیکی

در کل برای تولید کننده بودن در حوزه خشکبار، با بسیج تجهیزات و با اجرای بی نقص قواعد خاص و مراحل فرآوری، تولیدات زردآلو خشک رقابت پذیر را در قبال سودآوری در بازار داخل و همچنین برای صادرات را تحت ضوابط معاملاتی ویژه ارائه می دهیم. در کل قواعد تعیین قیمت خرید قیسی را بر حسب کیفیتی که غربال شده اعلام می داریم.
تولیدات قیسی غربال شده ی ما، کیفیتی با این رده بندی را دارند:

  • ممتاز و لوکس
  • درجه یک
  • درجه دو
  • درجه سه صنعتی

قیمت خرید قیسی

تولید قیسی طلایی درجه یک

آیا می دانید علت پشت پرده رنگ زرد طلایی گروهی از تولیدات قیسی زردآلو در چیست؟ از چه نظر تعریف کیفیت قیسی جزو تولیدات درجه یک گفته می شود؟
قیسی به رنگ زرد و نارنجی با این توضیح و دلایل تولید می شود:

  • زردآلویی که پوستش تا رسیدن کامل به رنگ زرد باشد، قیسی عمل آوری شده آن نیز ظاهری برخوردار از رنگ طلایی خواهد داشت.
  • زردآلو اگر رنگ پوستش ترکیبی از رنگ زرد و قرمز باشد، قیصی این زردآلوها نارنجی رنگ خواهد بود.
  • زردآلو به صورت نیمه رسیده که رنگ پوستش زرد و سبز است، قیصی زرد متمایل به سفید خواهد داشت.

به هنگام تولید قیصی زردآلو اگر این پارامترها عین ضوابط مقرر رعایت شود، کیفیت تولیدات خروجی بسیار مطلوب و درجه یک نامگذاری خواهد شد:

  • میزان گوگرد محصول تحت درصد قانونی استانداردها باشد.
  • درصد رطوبت محتوای هر نوع قیصی طبق ضوابط مقرر کنترل گردد.
  • قیصی می بایست شیرین باشد.
  • قیسی زردآلو هر چه درشت تر غربال شده باشد، با گرید درجه یک نشان گذاری می شود.

قیمت خرید قیسی غربال شده با نام درجه یک از لحاظ پشتیبانی فروش این محصول خاص توسط مجموعه ما متمایزتر می باشد.

قیمت خرید قیسی

قیمت خرید قیسی گوگردی سکه ای

چرا نام تولیداتی از قیسی زردآلو را نوع سکه ای ممتاز نامگذاری می کنند؟
اگر قیصی طوری غربال شده باشد که سایزش یکدست و در واقع درشت ترین نوع موجود باشد را سکه ای یا جامبو می نامند.
آیا از مجموع لیست قیمت خرید قیسی باخبر هستید؟
قیمت خرید قیسی به موازات این معیار تعیین می شود که باید دید با چه کیفیتی غربال می شود. در ادامه لیستی از قیمت ماه های آخر سال را در مورد انواع قیسی در سال 98 منتشر می کنیم:

  • قیسی غربال شده با سایز ریز مشمول محدوده ی قیمتی از 27000 تومان تا 32000 تومان است.
  • قیصی زردآلو اگر با سایز یکدست متوسط غربال گری شود، قیمتش در سال 98 بین 33000 تومان تا 36000 تومان رقم خورد.
  • قیسی درشت غربال شده نرخی از 37000 تومان تا 42000 تومان ثبت کرد.

قیسی طلایی در این شهرهای دیار آذربایجان شرقی غربال گری شده و زیاد تولید می شود:

  • شهرستان آذرشهر در جنوب غربی این استان
  • شهرستان بزرگ مراغه در جنوب استان
  • شهرستان مرند واقع در شمال غرب استان
  • شهر بزرگ تبریز
  • شهر خشکبار بناب در جنوب غربی استان
  • شهر خشکبار ملکان واقع در جنوب غربی استان

قیمت خرید قیسی در شهرهای اصلی که جزو قدیمی های تولید خشکبار هستند، نسبت به بازارهای واسطه و مصرف کننده منطقی تر است.

قیمت خرید قیسی

فروش قیسی تولید شده از زردآلو نصیری

95 درصد مقدار زردآلو نصیری برداشت شده در هر شهر مبدأ آن، توسط عوامل و کارگاه ها به قیسی تبدیل می شود. صرفاً فروش زردآلو از این نوع را مجموعه ما هم برای تولید کنندگان خشکبار و یا گاهاً شرکت های تبدیل میوه به فرآورده ای غذایی پشتیبانی می کند. قیمت خرید قیسی های غربال شده با نمونه های تولید شده در حالت معمول غیر غربال شده، متفاوت است که استاندارد شدن تولید محصول، منفعت و سودآوری برای خریداران را ثبت می کند.
زردآلو نصیری میوه ای کشت شده و مراقبت شده در باغات این شهرها می باشد:

  • شهرستان مراغه
  • شهرستان مرند
  • شهرستان جلفا
  • شهرستان آذرشهر
  • شهر بناب
  • شهر ملکان

قیمت خرید قیسی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما