کارخانه بسته بندی انواع قیسی درجه یک زردآلو

از میان گروه خشکبار حاضر در بازار ایران، مجموع انواع خانواده قیسی زردآلوی بسته بندی شده، به خاطر وضع کیفی مطلوب و درجه یک مورد خرید بسیار هستند که چنین حالت خرید فروش همیشه پایدار را کارخانه ها با تولید بر پایه اصول و استانداردها پدید می آورند. انواع قیسی زردآلو همیشه اعتبار یک محصول ارزشمند را بین تمام ارقام خشکبار داشته است و در تمام فصول در دسترس عموم قرار دارد. قیسی ها در حالت کلی زرد رنگ و سیاه تولید می شوند که علت تفاوت رنگ از خاطر تهیه با استفاده از مواد افزودنی بوده که نتیجه تولید با این روش رنگ قیسی ها را زرد می کند و نیز اگر زردآلو زیر آفتاب بی هیچ دخالت مواد، خشک شود، قیسی به عمل آمده رنگ سیاه خواهد داشت.
در حال حاضر تحت پوشش فعالیت تخصصی کارگاه ها و کارخانه ها، تولید قیسی زردآلو در تنوع خوب و در کیفیتی استاندارد به شکل مشارکت عمومی چند شهر انجام می شود که هر ساله اقدامات نوآورانه در بحث رسیدن به تولید درجه یک ترین نوع محصول با تناژی بیشتر نسبت به قبل، اجرایی می گردد. هم اکنون مجموع قیسی زردآلو بسته بندی و فله ای در تمام شهرها پاسخگوی نیازها هست و حتی برای بخشی از ظرفیت، صادرات صورت می پذیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما