شهرهای پرورش دهنده زردآلو ایرانی امکان توزیع متناسب برای مصرف تازه خوری و نیز بحث تولید قیسی و رفع نیاز صنایع تبدیلی را به خوبی فراهم می کنند که با ورود انواع زردآلو به بازار فروش، همه خریداران طبق نیازشان اقدام به خرید می کنند.
خوشبختانه بازار فروش زردآلو ایران این توان را دارد که هم نیاز مصرف تازه خوری را در شهرهای مختلف فراهم آورد و نیز مرتفع کننده نیاز شرکت هایی باشد که در کار تولید قیسی و صنعت تبدیل و فرآوری میوه ها مشغول کارآفرینی هستند. حوزه تولید قیسی از جمله زیر مجموعه های ارزشمند برای بالا بردن ارزش اقتصادی میوه زردآلو می باشد که بسیاری از کارگاه های کوچک و شرکت های خشکبار از عهده تولید به خوبی بر می آیند.
تا به امروز سال های متمادی از تولید انواع قیسی زردآلو می گذرد و در واقع حالت دیگری از صادرات و فروش میوه زردآلو در قالب تولید انواع قیسی رقم می خورد. بازار ارزشمند قیسی به خوبی توانسته امکان مصرف میوه زردآلو ایرانی را برای فصل های سرد سال نیز مهیا آورد که به نوعی فروش کلی زردآلو و قیسی ایرانی با صادرات و عرضه در داخل کشور به پایان می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.