نمایندگی ها و فروشگاه های شهری و اینترنتی فروش برگ زردآلو و قیسی زردآلو خشک اعلا و درجه یک را بر عهده داشته و می توان هر نوع از این محصول را از این مراکز خریداری کرد در تولید این محصول تمامی فرایند و مراحل از زمان برداشت این محصول تا تولید و بسته بندی و عرضه آن دارای به روند خاصی میباشد که باید با مهارت و تخصص کافی انجام شود تا بتوان یک محصول با کیفیت و مثمرثمر ای را به مشتریان ارائه داد
مختصری درباره انواع آلو خشک
دانلود جز بهترین خوراکی ها در جهان به شمار می رود انواع رنگ های زرد آلوی آلوی قرمز سیاه آلودگی و یا به صورت سبز آلوچه موجود است در بازار آن را به صورت خشک و تازه یافت میشود از آنجایی که آزادی دارای خواص بسیاری است و در فصل تازه بودن آن بسیار کوتاه و تنها در تابستان است از قدیم آن را به صورت آلو خشک در می آوردند تا در تمام توله ساز قابل استفاده باشد قانون مودم به دو صورت ساده و یا بصورت خورشتی یا آلو بخارا رشد میکند و تهیه معمولی آن را توسط سپس در آفتاب خشک می کنند در این حالت پشت و روی آلو همراه با آلو خشک شده و قابل استفاده میشود اما در تهیه آلو بخارا آلوی خورشتی ابتدا آلوها را شسته و سپس برای مدت کوتاهی در آب جوش انداخته تا پوست آن از گوشت جدا شود سپس بعد از سرد شدن پوست آن را کنده و موها را خشک میکند این نوع اول و بیشتر برای تهیه غذا استفاده میشود زیرا به راحتی شیرابه خود را به جز آن می دهد و چاشنی بهتری برای غذا است
آلو خشک یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین خوراکی ها محسوب می شود که حاصل درخت و نهال آلو می باشد که دارای خواص بسیاری برای سلامتی انسان می باشد آن و تنها میوه ای است که بعد از خشک شدن تنها خاص خود را از دست نمی دهد بلکه به آنها افزوده می شود و تاثیرات آن بر بدن شگفت انگیز تر خواهد بود
قیسی از سوغاتی های کدام شهرهای ایران است
قیسی همان زردآلوی است که طعم شیرین و خوشمزه ای دارد این میوه را میتوان تقریباً در بیشتر شهرها و مناطق ایران پیدا کرد نام دیگری قیسی برگ است که برگ زردآلو را خشک کرده و بعد آن را مورد استفاده قرار می دهند که تازه تر دارد و دارای طرفدار بیشتر است امروزه این محصول از مراکز زیادی به فروش میرسد که قیمت ها با توجه به کیفیت متفاوت است اما میتوان به قیمت فوق العاده بهترین قیسی تازه را در مقدار دلخواه از بعضی مراکز فروش خریداری کرد
امروز هر استانی سوغاتی بخصوصی دارد که قیسی هم یکی از بهترین سوغاتی های استان آذربایجان شرقی و شاهرود می باشد علاوه بر تامین نیاز داخلی یک محصول صادراتی هم به حساب می آید که به کشورهای همسایه فرستاده می شود یکی از بهترین نمونه ها از قیسی آفتابی آن است که بیشترین تولید را آذربایجان و تبریز دارند از این محصول به عنوان مربا هم استفاده میکنند که طرفدار ویژهای در بین مردم دارد چندین روش وجود دارد که زردآلو را به صورت قیسی یا میوه خشک در میآورند و آماده مصرف میکنند اول اینکه برگ زردآلو را جدا کرده و آن را در آفتاب یا فر قرار میدهند تا خشک شود برای همین کیفیت هر کدام متفاوت است و حتی امکان دارد تا آنها تغییر کند همین امر می تواند قیمت هر کیلو قیسی از هم متفاوت میسازد اما قیسی درجه یک و تازه میشه کمی گران تر از بقیه بود که البته خاص آن هم بیشتر خواهد بود
صفر تا صد مراحل صادرات قیسی به کشورهای همسایه
شرکتهای بازرگانی زیادی هستند که صادرات قیسی درجه یک از ایران را بر اساس سفارش و درخواست مشتریان انجام میدهند در برخی از شهرها مراکز تولیدی این محصول وجود دارد و هر یک از آنها دارای برندی برای معرفی خود به بازار ها می باشند برای متوجه شدن برند باید به استانداردهای تولید کیفیت میوه و محیط بهداشتی و بستههای استریت توجه زیادی کرد زیرا خریداران خارجی به این نکات توجه بسیار زیادی دارند صادرات انواع گریس ای با تم های تر شیرین و مرز به صورت عمده بسته به کشورهای همسایه توسط تجار معتبر صورت میگیرد این امر موجب شده تا تولیدکنندگان محصولات هم محبوبیت و معروفیت برندی را به دست بیاورند و هم پیشرفت اقتصادی داشته باشند
صادرات قیسی در ایران توسط مجموعههای مختلف بازرگانی انجام میشود که البته صادرات انواع قیسی ایران به انواع خشکبار در ایران از سابقه بسیار درخشانی در طول تاریخ کشور برخوردار بوده است و از گذشته های بسیار دور مردمان مختلف جهان با محصولات خشکبار ایران آشنایی کافی داشتهاند با توجه به آمارهای ارائه شده توسط سازمان مربوطه بسیاری از کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس از طرفداران و خواهان قیسی زردآلو ایران به دلیل کیفیت مطلوب و طرح خوب و خواص بسیار زیاد آن هستند و این محصول از طریق بسیاری از این کشورها به سایر کشورهای اروپایی نیز ساده میشود
مرجع خرید و فروش قیسی زردآلو خشک در کشور
فروشنده عمده انواع قیسی در بازار بر اساس سفارش و سلیقه مشتریان نمونه را تهیه می نمایند را در اختیار آنها قرار میدهد هر فروشنده موظف است تا برند مختص به خود را با بسته بندی های طراحی شده مناسب با محصول خود در اختیار مشتریان قرار دهد فروش قیسی به خاطره محبوبیتی که دارد و تنها در بازارهای داخلی بلکه در بازارهای خارجی هم انجام میشود تا به قیسی زردآلو به خاطر خواص بی شماری که دارد افراد بیشتری را به سمت خود می کشد خرید عمده با قیمت کمتری همراه است به همین خاطر مصرف کنندگان بیشتری این شیوه را انتخاب میکنند که عبارتند از آجیل فروشان خشکبار فروشان
فروش قیسی زرد آلو در اشکال متنوع به صورت ریز و درشت مجلسی و برگه ایی در بسته بندی با وزن های مختلف انجام می شود که در این صورت هزینه بسته بندی نیز وجود دارد اگر از خریداران عمده این محصول هستید می توانید برای خرید قیسی زردآلو با کیفیت و نیز قیسی زردآلو نصف قیمت از مجموعه ها خریداری کنید ایران به عنوان بزرگترین کشور تولید کننده زردآلو در جهان میتواند در بازارهای جهانی فروش قیسی زردآلو به عنوان بزرگترین ارائهکننده قیسی در انواع مختلف و حضوری پررنگ داشته باشد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.