از تولید کننده هایی که فعالیت شان برای فرآوری انواع قیسی زردآلو تعریف شده است، چقدر اطلاعات دارید؟ آیا میوه زردآلو ایرانی برای تبدیل به خشکبار از کیفیت مطلوب برخوردار است؟
خوشبختانه ذهن توانمند شرکت های ایرانی در فرآوری انواع خشکبار قیسی زردآلو این نتیجه را پدید آورده که نیازی به واردات نباشد و حتی مسیر صادرات توسط برخی تولید کننده های معتبر تدوین و اجرایی می شود. فعالیت شرکت های خشکبار در ایران با پراکندگی و با استقرار در شهرهای مختلف پیش می رود که با یک کار گروهی، محصولات خوشمزه خشکباری همچون انواع قیسی زردآلو با نهایت دقت فرآوری می شوند. پس از آماده سازی ارقام خشکبار، چرخه فروش برای بازار داخلی به همراه تجارت صادراتی به جریان می افتد و تولید کننده ها موجودی خود را به نام برند تخصصی خودشان روانه بازار مصرف می کنند.
انواع قیسی زرد و سیاه زردآلو
انواع قیسی زردآلو با رقم هایی در رنگ زرد و سیاه با روش تهیه متفاوت تولید می شوند که نحوه فرآوری شان در اختصاص نام برای فروش شان مؤثر است. مثلاً قیسی گوگردی محصولی است که مراحل فرآوری آن با کمک دود گوگرد به سرانجام رسیده است و به همین علت در بازار رقم گوگردی نامیده می شود. همچنین در دسته بندی ارقام قیسی زردآلو، نوع تیزابی و آفتابی هم به چشم می خورد که تجارت روی این رقم ها نیز جریان می یابد. خوشبختانه دغدغه ای برای تأمین قیسی در ایران وجود ندارد چرا که به اندازه ی کافی، زردآلو در شهرهای ایران پرورش می یابد و مهمتر اینکه تنوع زردآلوها زیاد است و از این جهت فروش قیسی هم با انواع رقم ها پیش می رود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.