مغز هسته زردآلو با خصوصیات تازگی و شیرینی خود در عنوان یک محصولی که مشمول خرید زیاد در بازار خشکبار است شناخته می شود و شهر ارومیه با رقابت سالم از خریداران دعوت می نماید.
در بین خانواده خشکبار حوزه زردآلو، هسته آن بعد از تولید قیسی و برگه به شکل جداگانه خشک می شود تا فرآیند تولید مغز هسته شیرین و نوع مزه تلخ آن انجام گیرد. گاهاً مرغوبیت هسته ها آنچنان تعریف کردنی نیست و در نهایت مغز هسته هم، مرغوبیت کافی را ندارد. زردآلو میوه ای است که در شرایط آب و هوایی مخصوصی رشد می کند و بنابراین اگر عاملیت آب و هوا غیر از قاعده پرورش زردآلو شود، مطمئناً کیفیت زردآلوها پایین و در نهایت تولید مغز هسته ای درشت و سالم دور از انتظار خواهد بود.
شهر ارومیه شهری با آب و هوای مناسب کاشت زردآلو می باشد و در واقع سهم تولید زردآلوی این شهر در کل کشور قابل تمجید است. همچنین یکی از خواستگاه های مهم تولید ارقام متنوع خشکبار زردآلو شهر ارومیه است و در این راستا محصولات خشکبار زردآلو با تناژ بالا در حدود برآورده سازی نیاز مصرفی نیز تولید می شوند. محصول مغز هسته خشک شیرین و تلخ زردآلو از نمونه محصولات خانواده خشکباری زردآلو است که خرید آن متأثر از کیفیت های متفاوت در فراز و نشیب های قیمتی صورت می پذیرد و عمده سفارشات از استان های بزرگی که مصرف خشکبارشان زیاد است می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.