قیسی درشت گوگردی از جمله قیسی هایست که در ردیف میوه خشک های صادراتی فروش می شود. شرکت ها جهت ساماندهی هدف ارتقاء کیفی، از زردآلوهای درجه یک برای فرآوری قیسی صادراتی بهره می گیرند.
قیسی صادراتی زردآلو از نوع گوگردی در مرتبه ای از کیفیت مرغوب تر تولید می شود که مقصد فروش آن به چند کشور گسترش یافته و انتظار می رود این موضوع با پیگیری و تلاش شرکت روز به روز وضعیت مطلوب تری داشته باشد. مشخصات درشت تر بودن سایز قیسی گوگردی بر می گردد به اینکه در آغاز تولید قیسی، نمونه زردآلوهای بزرگ و آبدار انتخاب شده اند و حالا پس از فرآوری نتیجه چنین شده که مرغوبیت عالی قیسی را شاهد باشیم.
سالانه شرکت ها قیسی گوگردی را در همراهی میوه زردآلو تازه با ارزش خوبی صادرات می کنند که البته در بخش فروش صادراتی قیسی تنها نوع گوگردی دخیل نیست و چند رقم هم کمک حال کل صادرات محصول قیسی زردآلو می باشند. تاجران خارجی از ظرفیت اسمی قیسی ایران برای نفوذ در بازار کشورشان بهره می برند و با دید مثبت نسبت به نامداری خوب ایران در بازار خشکبار فروشی، بر عقیده خرید بهترین محصولات اطمینان دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.