قیسی سکه ای بنا به استانداردهای صادرات، می بایست در فرم یک محصول بسته بندی شده تولید شود و با این کار همیشه تجارت چنین خشکبار پرطرفداری در بازار بین المللی آسان تر خواهد شد.
سوأل است که از میان انواع قیسی کدام رقم تا به حال جزو نمونه های صادراتی خشکبار استفاده می شود؟ آیا می دانید که صادرات خشکبار قیسی با رعایت چه شاخصه هایی می تواند در حجم وسیع انجام گیرد؟
قدمت فرآوری و تولید خشکبار برای ایران دارای عمر چند ده ساله هست و خوشبختانه در طی سالیان متمادی محصولات اصل و مرغوب ایرانی، مورد درخواست بازارهای بزرگ و جهانی بوده اند. در بحث صادرات خشکبار قیسی نیز، این افتخار عاید شده که تولید کنندگان بتوانند نمونه های باکیفیت خود را صادر کنند و هم اکنون نوع قیسی سکه ای در ردیف خشکبار پرطرفدار در بازار بین المللی، مورد درخواست است.
اما باید موفقیت در صادرات قیسی سکه ای را چنین تعریف نمود که اجرای شاخصه هایی همچون انجام تولید در کیفیتی همتراز با استاندارد جهانی و به همراه آن اقدام به بسته بندی مناسب، جزو عوامل مؤثر برای صادرات تولیدات ایرانی بوده است. قیسی سکه ای از میزان محبوبیت خوبی در تجارت جهانی خشکبار برخوردار است و این رقم در ایران با استانداردهای بین المللی به تولید انبوه می رسد.
بازار قیسی سکه ای صادراتی
قیسی سکه ای در بازار برای تمام فروشندگان و خریداران به عنوان یک رقم صادراتی خوانده می شود و از لحاظ معروفیت در تجارت، جزو خشکبارهای پرخرید و همیشه مورد پسند می باشد. قیسی سکه ای از بابت قیاس کیفیت و طعم با دیگر ارقام، دارای مرغوبیت و خوشمزه گی فوق العاده می باشد و همین خصوصیات این رقم را به عنوان محصول مشتری پسند صادراتی شناسانده است. خوشبختانه فروش قیسی سکه ای فرآوری شده با تخصص تولیدی های ایرانی، با برخورداری از یک بسته بندی اصولی رونق بسیار یافته است که فروشنده دست اول این محصول پرخرید هستیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.