عمده فروشی کشمش طلایی با بالاترین شاخص کیفی برای ما ضرورت دارد تا در عوض اطمینان مشتریان صادراتی، نشان دهنده حسن نیت مان برای تدوام همکاری هر ساله در جهت تأمین محصول مرغوب رقابتی برای بازار خشکبار کشورشان باشیم.
حکایت مسئولیت تولید کنندگان ایرانی کشمش طلایی با روند صادرات محصولی مرغوب پیوست می خورد و می بایست در مسیر تحقق تولید کشمش با بالاترین عیار کیفی به مؤلفه های اطلاعات فرآوری صحیح و بی نقص این حوزه، به واقع و مسرانه عمل کنند.
راهبرد صادرات کشمش طلایی در مسیر هدف گذاری شرکت های معتبر جایگاه ویژه ای دارد و عملاً برای احقاق حق و سهم عمده فروشی کشمش تا فراهم ساختن بالاترین میزان عقد قرارداد بین المللی تلاش می کنند.
تولید کشمش طلایی مرغوب صنعتی
تولید کشمش طلایی پس از فرآوری اولیه خود انگور کاران و نیز با سهم مشارکت کارگاه های کوچک، وارد فاز فرآوری صنعتی و نهایی محصولی سالم دارای کیفیت بازار پسند می شود.
در گام به گام مسیر تولید انواع کشمش ها، توجه به مؤلفه های مرتبط با کاشت انگور، برداشت و پرورش انگور، دانش تولید کشمش و نهایتاً بسته بندی مطلوب و نگهداری صحیح کشمش ضرورت دارد که توضیحات تکمیلی آن چنین است:
- ۱٫ مؤلفه های تأثیر گذار قبل از کاشت:
- کسب دانش آشنایی با ارقام مختلف انگور
- اطلاع یابی از بهترین راه نحوه کاشت انگور
- ۲٫ مؤلفه های مهم حین داشت و پرورش انگور:
- کسب دانش هرس در زمان مناسب برای بهبود رشد انگور
- کسب دانش مرتبط با زمان صحیح روش حلقه برداری
- کسب آگاهی از چگونگی بهره گیری کودهای مناسب برای طعم محصول
- اطلاع یابی از نحوه آبیاری به سبب تأثیر مستقیم در سایز حبه انگور
- ۳٫ مؤلفه های مرتبط با نحوه تولید کشمش:
- آشنایی با معایب و مزایای بارگاه های فرآوری اولیه
- کسب اطلاعاتی درباره نحوه آویزان نمودن انگور
- کسب آگاهی از فواید و معایب روش های خشک کردن
- آشنایی با بهترین زمان جمع آوری انگورهای خشک شده
- دانستن اطلاعاتی درباره نقش مواد شیمیایی به سبب تأثیر در رنگ و زمان خشک شدن انگور
- کسب اطلاعات کافی در مورد چیدن انگور بر روی زمین برای تولید نوع کشمش آفتابی
- اطلاع از چگونگی تأثیر گذاری محلول ها و روغن های خوراکی
- کسب آگاهی در مورد تأثیر آب داغ بر روی مدت زمان خشک شدن انگور
- کسب اطلاعاتی درباره فواید و معایب بهره برداری از خشک کن های صنعتی و خورشیدی
- آشنایی با دانش مؤلفه های تأثیر گذار روی کیفیت محصول
- ۴٫ مؤلفه های تأثیر گذار در بسته بندی:
- ضرورت کسب دانش نحوه بسته بندی تأثیر گذار کشمش روی بازار پسندی آن
- آشنایی با نحوه نگهداری و انبارداری مدت دار کشمش به دور از آفات، حشرات و بیماری خاص
- آشنایی با لزوم استفاده از امکانات مناسب بسته بندی کشمش
اگر به گویه های برخاسته از تحقیق و پژوهش ها در مسیر تولید کشمش توجه شود، راهبرد موفقیت صعودی در بازار عمده فروشی کشمش محقق خواهد شد.
عمده فروشی کشمش مخصوص صادرات
تأمین کننده ای کاربلد با امکانات مجهز فرآوری کشمش طلایی مخصوص بازار سفارشات صادراتی هستیم و اختصاصاً با بکار بستن روش های نوین همراه با تحقیق و پژوهش هایی بر مبنای ارتقاء کیفیت در زمینه تولید بهترین نوع کشمش های بازار پسند نقش آفرینی می کنیم. عمده فروشی کشمش را با هدف حضور مؤثر در بازار بین المللی پیش می بریم و از دیدگاه کسب سهم مناسب رقابت در بازاریابی محصول، با برنامه ریزی دقیق مسیر را طی می کنیم.
قیمت روز کشمش ایرانی مرغوب و درجه دو
کشمش ایرانی مرغوب با سورت لیزری در چندین مرحله تولید می شود و از این تکنولوژی برای تفکیک دقیق شاخص رنگ و سایز کشمش بهره گیری می شود. اگر محتویات کشمش بسته بندی از بابت رنگ همخوانی داشته باشند و همچنین درصد سایز یکدست آن زیاد باشد، می توان رتبه کیفی محصول را از لحاظ شاخص مرغوبیت با عیار درجه یک اعلا معرفی نمود.
اما کشمشی که شاخص پایین تر را برای کیفیت آن لحاظ می کنند، از بابت مؤلفه رنگ، محصول دارای کمی غیر یکنواختی می باشد و اندازه دانه بندی آن هم به مراتب در هر ۱۰۰ گرم بیشتر است. روزهایی از معاملات عمده فروشی کشمش به مشتریانی که محصول مرغوب می خواهند اختصاص دارد و خریدارانی هم سفارش ارزان قیمت تر محصول کشمش درجه دو و سه را پیگیری می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.