قیسی درجه یک زردآلو از بهترین رقم به بار آمده این میوه تهیه می شود که در تناژ عمده قابل فروش هست. چنانچه خریداران در تصمیم خود برای سفارش قیسی مرغوب مصمم هستند می توانند در بسته بندی مناسب خرید کنند.
مراحلی که جزو عملیات آماده سازی و تولید قیسی هست عبارتند از:
- مرحله گندزدایی و سلامت سازی
- مرحله شستشو
- مرحله گرید بندی از لحاظ سایز
- مرحله جدا کردن قیسی های خراب از سالم
- مرحله بسته بندی
فروش میوه خشک قیسی زردآلو
قیسی میوه خشکی مقوی و مفید است که ارقام آن با سایزبندی ریز و درشت برای مصارف مختلف به تولید می رسد و آماده فروش هست. همواره زردآلوهای خوش رنگ و باکیفیت برای به دست آوردن قیسی درجه یک انتخاب می شود و چنانچه زردآلو آبدار و کاملاً رسیده باشد دارای قیسی مرغوب خواهد بود.
قیسی زردآلو از این شهرها خروج و وارد بازار شهرهای کل کشور می شود که نامشان چنین است:
- شهر تبریز
- شهر مرند
- آذرشهر
- شهرستان مراغه
- شهر ارومیه
- شهر بسطام سمنان
- شهر شاهرود
قیسی درجه یک زردآلو به عنوان یک خوراکی به دو روش گوگردی و آفتابی حاصل می شود که جهت درمان بیماری هایی نظیر یبوست و کم خونی توصیه مصرف دارد. همواره برای مقدار مورد نیاز مصرف کنندگان از بهترین نمونه قیسی فراهم می آوریم که سعی بر آن است تا همیشه فروش نازل تری رقم بخورد.
تولید قیسی درجه یک زردآلو
مسلماً دیده اید که نمونه ای از تولید قیسی های درجه یک با رنگ شفاف طلایی و همچنین با رنگ نارنجی تیره انجام می گیرد و اگر گفتید که تفاوت رنگ قیسی چه دلیلی دارد؟
برخی زردآلوها ذاتاً به هنگام رسیدن، رنگ روشن دارند که خشک کردن آنها، محصولی طلایی رنگ را موجب می شود. زردآلوهایی هم رنگ قرمز و زرد پررنگی به هنگام رشد کامل دارند که قیسی این دسته هم رنگ تیره تر خواهد داشت.
خرید و فروش عمده قیسی زردآلو
قیسی زردآلو در معاملات معمول روزانه بر طبق نظرات و با مبنای اطلاعات تخصصی خریدار و فروشنده اصلی، خرید و فروش می شود که اگر کیفیت قیسی ضعیف باشد را می توان ارزان خرید کرد و معامله متمرکز روی تولیدات ممتاز با نرخ بالاتر پیوست می شود. فروش عمده قیسی متأثر از برقرار شدن بازاری از مشتریان و مشارکت کنندگان شهرهای مختلف انجام می پذیرد که این معاملات در سایت قیسی فروشی ما، با روش پیوست همکاری طبق روند غیر حضوری نیز برقرار است.
شرکت تولید بهترین قیسی زردآلو
شرکت تولید خشکبار برای موفقیت در بحث فرآوری صحیح و اصولی محصول نهایی، می بایست به تمام تجهیزات لازم عمل آوری خشکبار مجهز باشد و در کنار امکانات دستگاهی، لازم است تا کاردانی نیروی کار در نظر گرفته شود. می توانیم شرکت مان را در عرصه تولید قیسی زردآلو جزو شرکت های برخوردار از ترکیب دستگاه های مدرن و نیروی باسواد کاری معرفی کنیم که حامی و پشتیبان کشاورزان و خریداران استان خود و خیلی از شهرهای کشور می باشیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.