زمان فروش عمده زردآلو نصیری با آغاز زمان برداشت و با سفارش بازار داخلی و خارجی در اواخر خرداد ماه شروع می شود که در این مرکز سیاست عرضه محصول درجه یک را برای همه خریداران عملیاتی می کنیم و هر چه مقدار سفارش رقم زردآلو نصیری بالا برود، در قیمت پایین، همکاری اجرا خواهد شد.
برداشت و عرضه زردآلو نصیری به بازار، دارای یک مدت زمان معین می باشد که در کنار روند فروش رقم های دیگر با عنوان یک رقم درجه یک بازار پسند، تجارت آن با سر و صدای بیشتری اجرا می گردد. در کل میوه زردآلو نصیری با محدوده ی فروش وسیع تری روبرو است که با ایجاد مرغوبیت کیفی در نحوه برداشت و بسته بندی استاندارد آن، امکان صادرات در تناژ مازاد نیز اجرایی می گردد. همواره فصل تابستان به برخی میوه های مهم و خاص تعلق دارد که زردآلو هم میوه ای است که طیف طرفدارانش همواره از زمان برداشت تا خاتمه، این محصول را زود به زود خرید می کنند.
خوشبختانه رسیدگی به باغات زردآلو با علم روز همراه شده است و بر اساس پیش بینی ها ظرفیت تولید برای هر رقم رشد داشته است که زردآلو نصیری نیز با تلاش ویژه و خواست عملی کشاورزان در کیفیت قابل رقابت تری به بار می نشیند. حساسیت در بازار میوه روی شاخص کیفیت محصول شکل می گیرد و آنچه که در اقدام به خرید مشتری اثر گذار است مرغوبیت عالی می باشد. از لحاظ تعریف مرغوبیت زردآلوها می بایست گفت که با توجه به تفاوت اقلیمی و نیز با مقایسه پیاده سازی روش های کشت و برداشت، تفاوت هایی در کیفیت نهایی زردآلو پدید می آید که در هر حال نسبت به رده کیفی، فروش از هر مرکز عرضه دارنده ای با قیمتی به تبعیت از درجه کیفی انجام خواهد پذیرفت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.