با هدف تسخیر سهم حداکثری از فروش بازار برای محصول هسته زردآلو شیرین، باید در تولید نوع درجه یک کوشا بود که در ایران تعداد عرضه کنندگان بهترین هسته زردآلو به مرکزیت اتحادیه های فعال هر شهر شکل گرفته است.
زردآلو میوه ای است که با فرآوری آن و تبدیل به قیسی و برگه زردآلو و نیز با خشک کردن هسته اش می توان نرخ سود تجاری را افزایش داد و بعد از مدتی کارآفرین در حوزه خشکبار شد. هم اکنون خیلی ها در قالب مرکز تولید کننده از ثمره تولید قیسی زردآلو سود بالا کسب می کنند و حتی برای هسته این میوه هم ارزش اقتصادی و سود فروش عالی می آفرینند.
در ایران موقعیت بهره برداری از ایده های تولید انواع میوه خشک درجه یک به آسانی مهیا است و چون اقلیمی برای رشد تنوع زیاد میوه ها داریم، پس کار روی حوزه خشکبار فایده و نتیجه ای آینده دار خواهد داشت. هر ساله زردآلو ایرانی با تبدیل به فرآورده ای مثل قیسی ارزش بالایی از نظر قیمتی پیدا می کند که حتی از هسته زردآلو هم که خیلی کاربردی هست، پول خوبی می شود کسب کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.