قیسی زرد گوگردی در بین پرمصرف ترین خشکبارها جایگاه دارد و هویتش برای فروش دارای اعتبار بالا می باشد. کارخانه ها و تولیدی های کوچک با ظرفیت کاری معینی به تولید قیسی مشغول اند که با مشارکت تمام این تأمین کنندگان فرصت تجارت صادراتی نیز برای خشکبار قیسی رقم خورده است.
به دلیل پرورش انواع زردآلو در ایران، توقع اینکه انواع قیسی زرد و سیاه با مرغوبیت تولید شود دور از منطق نیست و در این عرصه، کارخانه ها و تولیدی های زیادی با فرآوری زردآلو تازه به تولید قیسی می پردازند. هویت و نام انواع قیسی زردآلو در سه رقم گوگردی، آفتابی سیاه و تیزابی گزارش می گردد که با این نام ها تجارت معنا پیدا می کند و هر مشتری دقیقاً رقم مورد نیازش را خرید می نماید.
همه ارقام قیسی زرد و سیاه شناخته شده در جهان، با تلاش و توانمندی تولیدکنندگان ایرانی تولید می شوند که همین وضعیت در قبال فروش صادراتی، ایران را به یکی از تأمین کنندگان اصلی تبدیل کرده است.
بهترین قیسی زرد گوگردی
قیسی زرد گوگردی خود به تنهایی در امر صادرات دارای سهم بیشتری هست. تولیداتی با نام قیسی سکه ای و طلایی از زیر مجموعه قیسی گوگردی می باشند که تجارت شان به بازار کشورهای مختلف نفوذ کرده است. باید دید کارخانه ها در ازای صادرات قیسی زرد گوگردی چه تمهیداتی را اجرا می کنند؟
خوشبختانه روند تولید قیسی زرد با نهایت ظرفیت در ایران پیش می رود که نمونه گوگردی آن بیشترین حجم فرآوری را در قیاس با رقم تیزابی دارد. کارخانه ها تفکراتشان برای صادرات هر چه بیشتر بهترین قیسی زرد، در بهره گیری از روش های جدید و رقابتی بازاریابی و تولید با بسته بندی مقبول متمرکز گردیده که همواره با این ایده ها و طرز فکر نو، نتیجه صادرات خوب برایشان رقم خورده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.