خواص میوه زردآلو خشک تازه ایرانی

خواص میوه زردآلو در ردیف محصول تازه خوری و نوع خشک شده اش بسیار است. در ادامه دانش تان برای مصرف زردآلو ایرانی افزون تر خواهد شد.
زردآلو میوه ای با بسیاری از مزایای سلامتی همراه است. این میوه می تواند برای مبارزه با کم خونی، بهبود دید، از بین بردن یبوست، جلوگیری از سرطان، تقویت استخوان ها و بهبود سلامت قلب استفاده شود. زردآلو همچنین می تواند در برابر ناباروری، سرفه، آسم و خونریزی استفاده شود.
خواص میوه زردآلو

انواع زردآلو ایرانی

زردآلو مانند آن میوه های زیبای رنگی است که درست مثل یک هلوی کوچک است. رنگ زردآلوها از زرد تا نارنجی متفاوت است. یک بخش زردآلو گوشته است و دومین بخش بافت آن هسته می باشد. طعم و مزه ارقام زردآلو از شیرین تا شیرین ترین تغییر می کند.
نام زردآلوها به استناد اطلاعات جهاد کشاورزی این چنین ضمیمه می شود:

  • زردآلو با عبارت رقم نصیری
  • زردآلو اردوباد
  • زردآلو با نام شمس
  • زردآلو رقم قربان مرغه ای
  • زردآلو عسگرآباد
  • زردآلو از نوع قوامی
  • زردآلو با نام جهانگیری
  • زردآلو با عبارت رقم تبرزه
  • زردآلو با نام نوری
  • زردآلو رقم شاهرودی
  • زردآلو از نوع رویال
  • زردآلو رجبعلی
  • زردآلو رقم جعفری
  • زردآلو نخجوانی
  • زردآلو ملایری

زردآلو می تواند به طور مستقیم در فرم تازه و خام آن مصرف شود. برخی زردآلوها همچنین می توانند قبل از مصرف خشک شوند. خواص میوه زردآلو خشک دارای ویتامین ها و مواد معدنی غنی تر از زردآلوهای تازه خوری می باشد. تقریباً تمام ویتامین ها و مواد معدنی در غلظت افزایش می یابد، به استثنای ویتامین C، که پس از فرآیند خشک شدن زردآلو به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
10 استانی که بر اساس برنامه سطح توسعه، سطح اطلاح و تولید میوه زردآلو پیشتاز هستند عبارتند از:

  • آذربایجان شرقی
  • آذربایجان غربی
  • استان سمنان
  • استان تهران
  • استان اردبیل
  • استان اصفهان
  • استان البرز
  • استان یزد
  • استان ایلام
  • استان فارس

خواص میوه زردآلو

خواص میوه زردآلو خام تازه و خشک شده

محتوای خواص میوه زردآلو بستگی به شکل مصرف و نوع آن دارد، چه خشک و چه خام. زردآلو خام مقدار قابل توجهی از ویتامین C، بتاکاروتن و چندین ماده معدنی را فراهم می کند. از سوی دیگر، آنهایی که خشک شده اند از مواد مغذی متعددی از جمله:

  • پروینیتامین A
  • نیاسین
  • ویتامین E
  • آهن
  • پتاسیم
  • منگنز
  • و کلسیم

غنی هستند. زردآلو خشک همچنین حاوی مقادیر زیادی از فیبر رژیمی است که تا 7 درصد کل وزن آنهاست.
مزایای مبتنی بر شواهد و استفاده از زردآلو عبارتند از:

  • خواص میوه زردآلو برای بینایی چشم تأثیر دارد.
  • میوه زردآلو از اختلالات سیستم عصبی جلوگیری می کند.
  • زردآلو مبارزه با کم خونی می کند.
  • زردآلو یبوست را از بین می برد.
  • جلوگیری از سرطان با مصرف زردآلو امکان پذیر است.
  • زردآلو سلامت قلب را بهبود می بخشد.

خواص میوه زردآلو

نقش زردآلو در بهبود بینایی چشم

ویتامین A در ارتباط با سایر ویتامین ها و مواد معدنی در میوه زردآلو حضور دارد. مصرف آن چشم انداز بینایی فرد را در وضعیت خوبی نگه می دارد. خواص میوه زردآلو به چشم درخشش و زیبایی می دهد. ویتامین A به حفاظت از سطح چشم کمک می کند.
مطالعات متعدد نشان داده اند که زردآلو در درمان چشم های خشک موثر است. همچنین، ویتامین A در ترکیب با آنتی اکسیدان های دیگر نقش مهمی در کاهش خطر بینایی از دست دادن دژنراسیون ماکولا ایفا می کند.
ویتامین A به سادگی “ویتامین چشم” است و زردآلو، به ویژه خشک شده آن، حاوی این ویتامین در مقادیر زیاد است. بنابراین، اگر شما مایل به افزایش بینایی چشم خود و جلوگیری از اختلالات متعدد چشم مانند شب کوری، خشکی چشم، از دست دادن بینایی و خارش چشم هستید، بهتر است میوه زردآلو را در رژیم غذایی مرتبط با مصرف میوه جات خود بگنجانید.
خواص میوه زردآلو

زردآلو و اختلالات سیستم عصبی

زردآلو ممکن است در جلوگیری از اختلالات سیستم عصبی متعدد به دلیل غنای زردآلوها در بهره مند بودن از برخی ویتامین های گروه B مفید باشد. گروه ویتامین های B موجود در زردآلو عبارتند از:

  • تیامین
  • نیاسین
  • ریبوفلامین

توضیحات اینکه:

  • تیامین در سلول های عصبی مغز مورد نیاز است.
  • ریبوفلاوین در سوخت و ساز مناسب آهن، یک ماده معدنی مورد نیاز برای تشکیل سلول های خونی است.
  • نیاسین نیز نقش مهمی را در سیستم عصبی ایفا می کند، و کمبود آن می تواند منجر به زوال عقل و اختلالات خلقی شود. فولات ها در جلوگیری از نقص لوله عصبی مهم هستند.

با توجه به این غنای گروه ویتامین B، مصرف زردآلو ها ممکن است در حفظ تعادل در سیستم عصبی کمک کند. خواص میوه زردآلو ممکن است در موارد عصبی، افسردگی و حتی آستانه مفید باشد.
خواص میوه زردآلو

مبارزه با کم خونی با میوه زردآلو

مصرف زردآلو ممکن است به شدت در موارد کم خونی ناشی از کمبود آهن کمک کند. وقتی که آهن در بدن ضعیف است، گلبول های قرمز دیگر نمی توانند در مقادیر کافی تولید شوند. این باعث کم خونی می شود که از علائم مانند ضعف، خستگی و سرگیجه می باشد.
خواص میوه زردآلو، به ویژه خشک شده اش، حاوی آهن در مقادیر قابل توجهی است. همچنین حاوی مقدار معینی مس است. همانطور که قبلا شناخته شده است، آهن به طور مستقیم در تولید گلبول های قرمز دخیل است، که کم شمردن آن مسئول کم خونی است. همچنین تحقیقات، مس را برای بهبود جذب آهن در جریان خون مؤثر می داند.
رابطه بین مس و آهن بسیار عمیق است. در حقیقت، مواردی وجود دارد که کم خونی فقر آهن با مصرف آهن قابل رفع نیست، اما می تواند با استفاده از مس با موفقیت درمان شود.
خواص میوه زردآلو

از بین بردن یبوست با زردآلو

خواص میوه زردآلو، مخصوصاً خشک آن، می تواند به کاهش یبوست کمک کند. این به خاطر مقدار غنی فیبر موجود در آن است. فیبر به کاهش یبوست کمک می کند با افزودن مقدار زیادی چربی به مدفوع و بهبود عمل جراحت روده در جابجایی مدفوع روده بزرگ.
اگر شما زمان زیادی را صرف فراموشی می کنید، مصرف یک یا دو زردآلو ممکن است به عنوان ملین موثر عمل کند تا روی لب خود لبخند بزنید.
خواص میوه زردآلو

جلوگیری از سرطان با مصرف زردآلو

زردآلو دارای خواص آنتی اکسیدان عالی است. مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، با مبارزه با فعالیت های رادیکال های آزاد، که با سلول های بدن می تواند رشد سرطان را آغاز کند، به کاهش خطر ابتلا به سرطان ما کمک می کند. علاوه بر این، زردآلو دارای مقدار قابل توجهی از ویتامین C است که کمک می کند تا ایمنی بدن را افزایش می دهد.
با اضافه کردن یک یا دو زردآلو در رژیم غذایی، نه تنها افزایش ایمنی خود را نسبت به موجودات زنده ایجاد می کند، بلکه خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می دهد.
زردآلو حاوی تعدادی از آنتی اکسیدان های قوی است. ما زردآلو را به عنوان منبع خوبی از:

  • ویتامین A (از بتا کاروتن)
  • و ویتامین C

رتبه بندی می کنیم. مزایای بهداشتی مرتبط با هر کدام چندین و مستند است.
زردآلوها نیز از آنتی اکسیدان های دیگر، از جمله آنتی اکسیدان های پلی فنولی مانند فلاونوئیدها، غنی هستند. رژیم های غذایی غنی از فلاونوئیدها و سایر انواع پلی فنول های موجود در زردآلو، به کاهش بیماری های قلبی در انسان و همچنین سایر مزایای بالقوه سلامت مربوط می شوند.
آنتی اکسیدان ها مسئول برخی از اثرات خاص ذکر شده در زیر هستند، اما آنها تنها سطح نفوذ بالقوه سلامت رژیم های غنی از این مواد مغذی مهم را خراشیده می کنند. در اینجا چند مورد از مواد مغذی مهم آنتی اکسیدان یا گروه های غذایی موجود در زردآلو وجود دارد:

  • کوسترین
  • پروانتوسیانیدین
  • هیدروکسی سینامیک
  • گالیک اسید
  • اسید کافئیک
  • اسید کوماریک
  • اسید فرولیک

خواص میوه زردآلو

نقش خواص میوه زردآلو در سلامت قلب

نه چندان دور، یک تحقیق در مورد استفاده از دانه های زردآلو تلخ برای اثرات مفید در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی یافته شد. این تحقیق در برداشت از خواص میوه زردآلو برای کاهش کلسترول و LDL و یا کلسترول بد در داوطلبان انسانی.
کلسترول LDL بیش از حد، برای سیستم قلبی عروقی بسیار مضر است. این می تواند در رگ های ما تجمع یابد و در نهایت جریان خون را به اندام های حیاتی مانند قلب و مغز و شرایطی که می تواند به حمله قلبی و سکته مغزی منجر شود، مسدود می کند.
علاوه بر این، زردآلو ها حاوی مقادیر بسیار کمی از:

  • چربی ها
  • و سدیم

هستند، که احتمالا دو عامل بیشتر آنتاگونیست برای سلامت قلب هستند. از سوی دیگر، حاوی پتاسیم در مقادیر قابل توجهی است؛ معدنی که نقش مهمی در ضربان قلب و تنظیم فشار خون دارد.
خواص میوه زردآلو

فروش میوه زردآلو ایرانی

زردآلو آن دسته از میوه های رنگارنگ نارنجی پر از بتاکاروتن و فیبر است که یکی از اولین نشانه های تابستان است. اگرچه زردآلو های خشک شده و کنسرو شده در طول سال در دسترس هستند، اما زردآلو های تازه ایرانی در فصل تابستان قابل مصرف هستند.
فروش انواع زردآلو ایرانی تخصص ماست که در برابر خرید زردآلو از اطلاعات مان برای همکاری خوب نشر می کنیم. ما اینگونه زردآلوها را بارگیری می کنیم:

  • زردآلو با جعبه پلاستیکی را می فروشیم.
  • فروش زردآلو را در جعبه چوبی انجام می دهیم.
  • فروش زردآلو را در کارتن مخصوص صورت می دهیم.

خواص میوه زردآلو

خریداری زردآلو خام صادراتی

زردآلو خام صادراتی که بسته بندی آن استاندارد است را می توانید از مجموعه ما خریداری کنید. در ایران، نقش صادرات کنندگان میوه بسیار حیاتی است و می دانند که در بازارهای بین المللی میوه و تره بار چگونه باید رقابت کنند. برای صادرات زردآلو، عاملین آن از دانش شان بهره می برند و با رعایت این نکات موفقیت ارزشمندی در صادرات بدست می آورند که عبارتند از:

  • برداشت زردآلوهای سالم از روی درخت
  • سورتینگ اصولی میوه زردآلو
  • بسته بندی زردآلو در جعبه های مناسب
  • فروش محموله آماده زردآلو با قیمت رقابتی

خواص میوه زردآلو

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما