خواص میوه گیلاس سیاه تازه رسیده

خواص میوه گیلاس سیاه را به نمایندگی از تمام گیلاس های رسیده و سالم و صرف نظر ازتعریف مزایای مصرف دیگر رقم ها بیان می کنیم. تازه ترین اخبار فروش و معرفی میوه جات را در سایت ما، جزئی تر پیگیر باشید.
گیلاس میوه ای هسته دار سنگی گوشتی از گیاهان جنس Prunus است. گونه های اصلی که برای میوه های خوراکی کشت می شوند، گیلاس های شیرین یا “وحشی” (Prunus avium) هستند که کشاورزی ایران عمدتاً از آن مبتنی است و آلبالو (Prunus cerasus). گیلاس های شیرین، یک درخت برگریز طبیعی است که در صورت عدم استفاده، بزرگ و به حالت ایستاده می شود و تا ارتفاع 11 متر نیز می رسد.
پوست درخت گیلاس یک تزئین نقره ای خاکستری است و برگها به شکل بیضی بزرگ و باریک و دارای لبه ای دندانه دار هستند. این درخت در بهار شکوفه های سفید دارد و جوانه های آن حاوی یک تا پنج گل است. این میوه معمولاً به شکل قلب به شکل گرد، به قطر حدود 2 سانتی متر و از نظر رنگی از زرد تا قرمز و تقریباً سیاه (بسته به نوع آن) متغیر است. به خاطر تمام فاکتورهای خواص میوه گیلاس، می بایست مصرف آن را دو دوره برداشت و موجودی آن در بازار، در رژیم روزانه تان بگنجانید.
خواص میوه گیلاس

تاریخچه میوه گیلاس در ایران

کلمه “گیلاس” از نام شهر ترکیه Cerasus گرفته شده است. هزاران سال که از آن زمان پرورش یافته، اعتقاد بر این است که گیلاس شیرین در منطقه دریاهای خزر و سیاه در جنوب شرقی اروپا سرچشمه گرفته است و بومی ترین مناطق آن اروپا، غرب آسیا و مناطقی از شمال آفریقا است. تصور می شود که رومی ها هنگام اشغال خود در قرن اول میلادی، گیلاس را به انگلیس بردند. در گذشته از خواص میوه گیلاس بسیار نقل ها شده است.
در ایران باغات گیلاس زیادی در مناطقی از شهرهای استان های چهار گوشه کشور کاشته می شود. از آن زمان این صنعت کشت، در مناطقی از ایران رونق گرفته است. پایتخت گیلاس ایران در دوره ای از سال ها چندین بار به شهرهای مختلف نسبت داده شده است و هر سال میزبان جشنواره ملی گیلاس هستیم.
در حالی که صنعت گیلاس ایران عمدتاً در بازار داخلی میوه تازه متمرکز است، اما این صنعت بازار صادرات را گسترش داده و با افزایش چشمگیر باغات میوه گیلاس در دهه گذشته، گیلاس های صادراتی ایران از حق بازار پسندی نسبتاً بالایی در بازار بین المللی برخوردار هستند.
خواص میوه گیلاس

حقایق و اشتباهات درباره میوه گیلاس

برخی حقایق و اشتباهات برای مصرف گیلاس عبارتند از:

  • گیلاس سرشار از قند است. غلط.
    گیلاس، مانند همه میوه های شیرین، حاوی شکر است. با این حال، اجازه ندهید این یک نگرانی باشد زیرا:
    مقدار کمی قند طبیعی در گیلاس با فیبر، پتاسیم، ویتامین C و آنتی اکسیدان ها موجود است.
    گیلاس دارای یک شاخص گلیسمی متوسط (GI) است، بنابراین قند طبیعی موجود در گیلاس، قند خون را تنظیم می کند.
  • گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان است. درست است، واقعی.
    گیلاس حاوی گروهی از آنتی اکسیدان ها به نام آنتوسیانین ها است که تصور می شود نقرس را تسکین می دهد، ورم مفاصل و درد ناشی از فیبرومیالژیا که یک بیماری با درد در تمام بدن است را درمان می کند.
    گیلاس همچنین حاوی ویتامین C، فیبر و کاروتنوئیدها است که می تواند چندین نوع سرطان را مهار کند.
    مانند همه غذاها، اعتدال مهم است، در حالی که شامل سایر محصولات تازه و سالم در رژیم غذایی ما نیز می شود، حداکثر مزایای سلامتی را بدست آورید.
  • گیلاس می تواند برای نقرس مفید باشد. درست است، واقعی.
    شواهد نشان می دهد که همه میوه ها و سبزیجات برای سلامتی عمومی و جلوگیری از نقرس عالی هستند.
    تحقیقات در مورد گیلاس نشان می دهد که آنها به دلیل پایین آوردن مجاری ادرار بسیار مفید هستند. سطح اسید که باعث نقرس می شود. البته این عاقلانه است که وزن سالم داشته باشید، غذاهای گیاهی زیادی بخورید.

خواص میوه گیلاس

مصرف میوه گیلاس تازه

مقالات زیادی برای خواص میوه گیلاس نوشته شده و از طریق اینترنت و کتاب های نوشته شده معتبر می توان از میوه گیلاس، اطلاعات کافی بدست آورد.
10 دلیل بسیار خوب برای خوردن گیلاس:

  • گیلاس تازه، طعمش خوشمزه به نظر می رسد و واقعاً همه کاره است (تازه یا پخته شده آن فوق العاده خوشمزه است). از خواص میوه گیلاس اینکه یک میان وعده سالم مناسب است.
  • گیلاس در کیلوژول کم، بدون چربی و کلسترول است. این امر مصرف گیلاس را برای هر چیزی ضروری می کند مانند رژیم سالم، از جمله رژیم کاهش وزن.
  • گیلاس منبع خوبی از پتاسیم است، در حالی که دارای سدیم صفر است و باعث می شود فشار خون ما سالم و ایده آل بماند.
  • تحقیقات منتشر شده به شدت نشان می دهد که افراد مصرف کننده گیلاس از خطر حملات نقرس کمتر برخوردار هستند.
  • یک وعده گیلاس (100 گرم) بیش از 40٪ از نیازهای روزانه ما به ویتامین C را تأمین می کند.
  • گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان ها، مانند آنهایی است که به آنتوسیانین ها معروف هستند. آنتوسیانین ها به سطوح پایین التهاب مرتبط است که به نوبه خود به سالم ماندن ما در طول زندگی کمک می کند.
  • به نظر می رسد خوردن گیلاس در کنار جذب هیدراتاسیون و تغذیه مناسب، به بهبودی بدن در برابر آسیب عضلانی ناشی از ورزش کمک می کند که از ارزشمندترین فواید میوه گیلاس خام برای ورزشکاران می باشد.
  • گیلاس دارای GI متوسط است، به این معنی که آنها فقط تأثیر متوسطی بر قند خون (قند) دارند.
  • از خواص میوه گیلاس باید به تأمین فیبر بدن اشاره کرد که باعث حفظ سلامت در داخل می شود.
  • همه اینها باعث می شود گیلاس برای خرج پول بسیار ارزشمند باشد.

خواص میوه گیلاس

خواص میوه گیلاس خام

گیلاس خام را خیلی ها دوست دارند و نوع شیرین تر آن به رقم سیاه تعلق دارد.
برخی خواص میوه گیلاس:

  • گیلاس های شیرین سرشار از عطر و طعم و منبع فوق العاده ای از فیبر، پتاسیم و ویتامین C هستند، که این فاکتورها برای سلامتی ضروری هستند. با این حال، خواص میوه گیلاس با محتوای آنتی اکسیدانی خود واقعا می درخشد.
  • در میوه گیلاس گروه خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام آنتوسیانین ها موجود است، که مسئول رنگ قرمز / بنفش گیلاس است. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود، در مواد غذایی جذب شده و ظرفیت آنتی اکسیدانی خون را تقویت می کنند.
  • به طور بالقوه خواص میوه گیلاس خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و برخی سرطان ها را کاهش می دهد.
  • شیرینی گیلاس از قندهای طبیعی موجود تأمین می شود، با این حال فقط 250 عدد از آن در یک وعده 100 گرم (60 کالری) انرژی دارند، و آنها را به میان وعده ای مناسب برای تابستان تبدیل می کند.
  • مانند بیشتر میوه ها گیلاس ها تقریباً چربی ندارند و فاقد کلسترول هستند.
  • علاوه بر این، فیبر موجود در گیلاس کامل است بخاطر کمک به سالم و منظم بودن کارکرد بدن، یک وعده گیلاس (100 گرم) 1.5 گرم فیبر را تأمین می کند. فیبر که حدود 6٪ از نیازهای روزانه ما است.

خواص میوه گیلاس

خرید گیلاس مرغوب رسیده

برای اینکه بدن تان از خواص میوه گیلاس بهره مند شود، باید گیلاس های مرغوب بخرید. خرید گیلاس سالم و رسیده و نگهداری آن، یکسری پارامترها دارد که بد نیست بدانید:

  • گیلاس را با ساقه های متصل انتخاب کنید.
  • به دنبال گیلاس های غیر چروک، محکم، روشن و براق با ساقه های سبز تازه باشید.
  • رنگ گیلاس با توجه به تنوع متفاوت خواهد بود.
  • از خرید گیلاس هایی که نرم، له شده یا کبود هستند خودداری کنید.
  • پس از برداشت، گیلاس در طی چهار روز از خرید آن، مصرف شود.
  • گیلاس های شل شده را در یک ظرف درب دار بسته نگه دارید
  • یا در کیسه پلاستیکی در داخل یخچال.
  • گیلاس می تواند یخ زده باشد و تا شش ماه از آن استفاده کنید.

خرید فروش گیلاس بر مبنای تأمین تولیدات تازه و باطراوت، از خدمات ما هست و در ردیف میوه های تابستانی، چند میوه دیگر را هم می فروشیم. بهتر است بدانید، علاوه بر گیلاس، بازار فروش زردآلو، هلو، شلیل، انواع سیب، فروش آلوها را پشتیبانی می کنیم.
خواص میوه گیلاس

مرکز خریداری انواع گیلاس ایران

چند نمونه از انواع گیلاس در مرکزی معتبر قابل خریداری است و اما در کل شما می توانید در بازار گیلاس ایران، خریدار این ارقام باشید:

  • گیلاس سیاه مشهد
  • گیلاس سیاه دانشکده
  • گیلاس سیاه قزوین
  • گیلاس سیاه شبستر
  • گیلاس صورتی لواسان
  • گیلاس قرمز ارومیه
  • گیلاس قرمز کرج
  • گیلاس زرد ارومیه
  • گیلاس سفید ارومیه
  • گیلاس حاج یوسفی
  • گیلاس زرد دانشکده
  • گیلاس مشگین شهر

بازار گیلاس جهان با سهم خواهی کشورهای مختلف اداره می شود و این اعداد و ارقام متغیر است که ده کشور دارنده ی رتبه های بالاترین حجم تولید در اروپا، خاورمیانه، آمریکای شمالی و جنوبی واقع شده اند و عبارتند از:

  • کشور ترکیه
  • کشور ایالات متحده
  • کشور ایران
  • کشور اسپانیا
  • کشور ایتالیا
  • کشور شیلی
  • کشور رومانی
  • کشور ازبکستان
  • کشور روسیه
  • کشور یونان

خواص میوه گیلاس

ارزش غذایی گیلاس خام تازه

اطلاعات خواص میوه گیلاس بیان گردید و حالا مواد مغذی برای سرو 100 گرم از گیلاس شیرین، خام و قرمز اینگونه است:

  • انرژی 263 کیلوژول یا 63 کیلو کالری
  • کربوهیدرات ها مقدار 16 گرم
  • مقدار قندها 12.8 گرم
  • مقدار فیبر 2.1 گرم
  • مقدار چربی 0.2 گرم
  • مقدار پروتئین 1.1 گرم
  • آب مقدار 82 گرم
  • بتاکاروتن 38 میکروگرم
  • ویتامین ب 1 تیامین 0.027 میلی گرم
  • ویتامین ب 2 ریبوفلاوین 0.033 میلی گرم
  • ویتامین ب 3 نیاسین 0.154 میلی گرم
  • ویتامین ب 5 پانتوتنیک اسید 0.199 گرم
  • ویتامین ب 6 0.049 میلی گرم
  • اسید فولیک ویتامین ب 9 4 میکرو گرم
  • ویتامین C مقدار 7 میلی گرم
  • ویتامین K مقدار 2.1 میکرو گرم
  • مقدار کلسیم 13 میلی گرم
  • مقدار آهن 0.36 میلی گرم
  • مقدار منیزیم 11 میلی گرم
  • مقدار منگنز 0.07 میلی گرم
  • مقدار فسفر 21 میلی گرم
  • مقدار پتاسیم 222 میلی گرم
  • مقدار سدیم 0 درصد
  • مقدار روی 0.07 میلی گرم

خواص میوه گیلاس

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما